FR NL

Barbier

Al meer dan 50 jaar, is Barbier het enig agent voor diverse bedrijven in de productie van ijzerwaren op de Belgische en Luxemburgse markten.

De selectie van leveranciers is zeer belangrijk : vaak ISO gecertifieerd, de kwaliteit van het eindproduct is een belangrijk element in onze beslissingen voor representatie.

Barbier steld vast en onderhoud een kwaliteitssysteem met de eisen van de ISO 9000.

Wij zijn importateur voor ijzerwaren-bouw, meubilering, producten voor brico-zaken en industrie.jaar bestaan sinds de oprichting in BVBA in 1985

referenties en 1500 in permanent voorraad

partnerships met erkende fabrikanten en merken

eigen merken ontwikkeld door Barbier

Ons team bestaat uit 8 specialisten in uw vak. We hebben een permanente voorraad van 5000 referenties die we voorstellen in 3 categorieën (Ijzerwaren Bouw – BRICO – artikelen voor Industrie).

Barbier bvba is een dynamische en veelzijdige bedrijf. Onze kwaliteit komt uit door wat volgt : de keuze van onze partners-fabricanten en onze wil om tevredenen, goede gedienden en begeleiden klanten te hebben.

Wij zijn uw partner, U die de gespecialiseerde doorverkoper bent in ijzerwaren, brico, architect, industrieël, raam-fabrikant.Onze middelen : een ploeg van 8 mensen, actief op verschillende afdelingen :

  • De technical sales management zorgt voor het bezoek en advies aan onze klanten & gebruikers.
  • De commerciële dienst.
  • De werkplaats voor fabricatie van cylinders.
  • De administratie.
  • Beheer van voorraad - magazijnen.